Upute i pravila korištenja

PODJELA

Kviz smo podjelili na dva dijela, natjecateljski i nagradni.

NATJECATELJSKI  kviz podjelili smo na rubrike-auto-moto,tehnika,moda,ljepota,povijest,zemljopis,priroda,sport... kako bi se svatko od Vas mogao dokazati u svom fahu i naravno u svim ostalima.

RANG LISTA

Zadivite svoje prijatelje znanjem-pokažite im koji ste na rang listi. Svoje mjesto na rang listi možete vidjeti drugi dan nakon igre.

Ovo je prilika da pokažete ali i provjerite koliko doista znate.

PITANJA

Pitanja smo podjelili na nekoliko nivoa-lagana,teža,teška i jako teška.

Po tom redosljedu će Vam se i otvarati,nakon pet laganih pitanja slijede dva teža,dva teška pa jedno jako teško...

Vrijeme koje smo odredili za pojedino pitanje je od 10 do 40 sekundi i vidljivo je sa strane uz svako pitanje kada ga otvorite.

Pitanja mogu imati jedan ili više točnih odgovora.

Pojedina pitanja i odgovori mogu sadržavati mišljenje autora i nemoraju odgovarati istini.

DIPLOME KVIZ.HR

Kviz.hr dodjeljuje mjesečne i godišnje diplome natjecateljima koji su ostvarili najbolji rezultat na mjesečnoj/godišnjoj rang listi natjecateljskog kviza.

Za osvajanje  diplome potrebno je odgovoriti na najmanje 100 pitanja iz natjecateljskog kviza.

Diploma se dodjeljuje za 1., 2., i 3. mjesto na rang listi.

Mjesečne diplome se dodjeljuju svaki mjesec, zasebno za pojedine kategorije natjecateljskog kviza (povijest, zemljopis, fun, muzika, sport, film, tehnika, kviz mix...).

Za dodjeljivanje  diplome iz pojedinog mjeseca/područja/godine potrebno je da u tom mjesecu/području/godini igra najmanje 100 natjecatelja.

Za podizanje  diplome potrebno je točno popuniti korisničke podatke.

O mjestu i vremenu dodjele diploma kviz.hr će obavijestiti natjecatelje, a natjecatelji su dužni preuzeti diplomu u ponuđenom mjestu i vremenu.

Ako se natjecatelj ne odazove pozivu za podizanje diplome smatrat će se da je odustao od dobivanja diplome.

NAGRADNI KVIZ

Nagradni kviz namjenjen je državljanima REPUBLIKE HRVATSKE starijima od 18 godina.

Nagradni kviz podjelili smo u nekoliko nivoa prema vrijednosti nagrada.

Svaka nagrada označena je svojim serijskim brojem.

Kada odgovorite točno na zadnje pitanje uz pojedinu nagradu pojavit će Vam se obrazac sa podacima koje trebate popuniti i poslati nam na mail kako bi dobili dodatne upute.

Da bi se natjecatelj proglasio dobitnikom organizator kviza ili sponzor može pozvati natjecatelja na dodatnu provjeru. Nakon izvršenog procesa dodatne provjere smatrat će se da je natjecatelj osvojio nagradu.

Ukoliko se natjecatelj ne odazove na dodatnu provjeru smatrat će se da je odustao od nagrade i nagrada će se ponovo staviti u opticaj ili povući iz igre.

Kada natjecatelj osvoji nagradu iz pojedinog nivoa slijedeća 3 mjeseca on, srodnici  niti članovi obitelji nemaju  pravo sudjelovanja u tom nivou niti osvajanja nagrade u istom.

Nagradu ste dužni podignuti osobno uz dokument kojim ćete dokazati svoj identitet najkasnije u roku od sedam dana. Ukoliko ne podignete nagradu u roku od sedam dana,smatrat ćemo da ste odustali i nagradu ponovo staviti u opticaj ili povući iz igre.

U slučaju neovlaštenog ulaza na stranice , nepravilnog ili nedozvoljenog korištenja stranice ,neregularnog načina igre, nagrade neće biti dodjeljene a rang lista će se poništiti. Zadržavamo pravo odabira i isključivanja natjecatelja bez obaveze davanja objašnjenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela kviz.hr  portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontuiranim korištenjem kviz.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela u svakom trenutku upoznati sa aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Niti jedan dio kviz.hr  portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe. 

Banneri sa linkovima na vanjske stranice kviz.hr sadržavaju i linkove izvan vlastitog portala. Kviz.hr  linkove objavljuje u dobroj namjeri i nemože se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Kviz.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.


Ove stranice i sav sadržaj na njima su autorsko djelo i nije dozvoljeno kopiranje ni korištenje stranice niti bilo kojeg njezinog dijela bez odobrenja autora.